Taggarkiv Färgglädje

Banner för rubrik

Hitta inlägget

Taggarkiv Färgglädje visar vilka inlägg som taggen pekar ut
Skalla-Grim skriver

Inläggen

* Välj och klicka

1. Brottsling

Taggarkiv akvarell till Kulturgryning 38

Försäljare har ofta dåligt samvete. De tycker sig lura kunder att köpa värdelösa produkter. Finns det något värde i bilden på Kulturgryning 38?

2. Meta-jaget

Taggarkiv färgglädje till Kulturgryning 42

Målar en konstnär alltid av sitt jag? I så fall målar hen också av sitt meta-jag, som ju är en del av jaget. En bild på Kulturgryning 42.

3. Kärlek

Taggarkiv färgglädje till Kulturgryning 44

Färg speglar känslor. Kärleken brukar ses som röd, men kaskaden av känslor hos de förälskade bör väl avbildas som en fontän av färg. Taggarkiv Färgglädje pekar på Kulturgryning 44.

4. Framtiden

Taggarkiv färgglädje till Kulturgryning 53

En bild görs i nuet, men nuet pekar på både det som varit och det som ska komma. Hur mycket framtid finns det i bilden “Poeten Salvador 10” på Kulturgryning 53?

5. Skapande

Taggarkiv Färgglädje till Kulturgryning 63

Bildskapande kan läras ut i skolan. Att behärska färg och form är möjligt att lära sig redan från barnstadiet. En barnteckning på Kulturgryning 63?

6. Den nya kulturen

Taggarkiv Färgglädje till Kulturgryning 73

Bilder kan målas för att vara vackra. De kan också ha en uppgift. Frågan är om bilden Plan 2 rör sig mot en ny kultur. Den presenteras på Kulturgryning 73.

7. Miljöpartiet

Taggarkiv Färgglädje till Kulturgryning 83

Olika färger förknippas med olika politiska partier. Smittar det av sig på akvarellen “Nu 5” som presenteras på Kulturgryning 83?

Poeten Salvador kämpar med pensel och vässad penna